Allt

Fredag

Idag är en sån här dag när man bara känner för att städa, blir irriterad bara jag tänker på hur det ser ut här hemma. Jag har redan hunnit med och städa Saras rum och badrummet. Älskar när man kan gå och lägga sig i en ny bäddad säng, så härligt.

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Wahlgrens Värld innan jag fortsätter och städa. Jag känner att jag behöver en paus och då är Wahlgrens Värld perfekt, älskar det programmet. Jag blir alltid på så bra humör när jag kollar på det och tycker att dom verkar så härliga.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s