Tips

BB Detox

Jag är en sån person som dricker flera koppar te varje dag och tänker att det är bra och hälsosamt, mår dåligt om jag inte har druckit te på en dag. Det är någonting med mitt te drickande som får mig att slappna av och ta det lugnt, tror dock att det är mer psykiskt än fysiskt, nåt som jag har fått för mig.

För nåt år sedan när jag var i Berlin med en kompis upptäckte jag Kusmi Tea, tyckte att deras butik såg fin ut så jag gick in och köpte jordgubbste. Sen dess har jag köpt deras te någongång ibland och för ett tag sedan köpte jag deras BB Detox te och jag fastnade för det direkt. Det smakar grapefrukt och känns väldigt fräscht att dricka, brukar antingen dricka det på morgonen eller kvällen, aldrig mitt på dagen.

Jag rekommenderar det starkt och tycker att man borde testa det.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s