Inredning

All about you

Jag har börjat samla på glas och inredningssaker som jag ska kunna ha när jag flyttar hemifrån. Jag tycker att det är både roligt och användbart eftersom att det alltid blir extra roligt att använda saker som är ens egna.

En serie som jag har fastnat för är ”All about you” från Kosta Boda. Glasen är handmålade och kan användas både till vardag och fest, älskar att dom har en enkel design som inte är för mycket. Jag tycker personligen inte om Gynningglasen eftersom att jag tycker att dom är för röriga med för många färger, jag tycker mer om enkla glas som inte har för många färger.

Glasen från Kosta Boda finns att köpa på vanliga butiker som t.ex. Cervera och Royal Design och har ett rimligt pris.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s