Nytt

daily journal

För några veckor sedan beställde jag en kalender från Urban Outfitters, tänkte att det skulle vara bra och börja skriva upp saker eller jag känner mig mer vuxen när jag gör det. Älskar mönstret som är på omslaget och att den är uppdelad på ett bra sätt.

Den är uppdelad på det sättet att det inte står några datum och att man fyller i allting själv. Jag vet att jag inte kommer att skriva i den varje dag, bara dagarna när jag har saker att göra så det passar mig perfekt.

Den kommer från ett märke som heter Ohh Deer. Urban Outfitters har gjort ett samarbete med dom och designat flera kalendrar, älskar hela kollektionen. Den går att beställa på Urban Outfitters hemsida samt på Ohh Deer’s egna hemsida.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s