Resor

Spain

För ett år sedan ungefär skaffade vi en lägenhet i Spanien, Fuengirola för att vara exakt. Nu i somras åkte vi dit i två veckor och bara tog det lugnt, precis som man ska på en semester. Kvällarna var dock mysigast, då kunde man sitta på balkongen utan att svettas ihjäl. Nån kväll åkte vi till Miramar, ett köpcenter, och shoppade lite, utbudet på Zara var en dröm eftersom att höstkollektionen precis hade släppts och det skadar inte att Zara är billigare och bättre där.

Det var dock ca 35 grader varje dag och otroligt varmt, har nog aldrig varit så glad över att det funnits ac. Längtar tillbaka nu dock eftersom att hösten inte har kommit hit än och det bara regnar och blåser varje dag. Man vill alltid ha det som inte finns där man själv är.

Tänkte dela med mig av lite bilder därifrån.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s