Mode

Den perfekta kamelkappan

Har letat väldigt länge efter den perfekta kamelfärgade kappan, tycker att det är så snyggt och ”höstigt”. En kappa kan verkligen göra en hel outfit speciellt på vintern när man bara vill ta på sig en mysig tröja och ett par bekväma byxor, det fungerar alltid oavsett om det är vardag eller fest. Igår hittade jag äntligen en på H&M till ett bra pris, blev tvungen att klicka hem den på en gång.

Efter att ha sett Max Maras höst/vinterkollektion har jag bara längtat efter hösten och alla tröjor man kan på sig. Älskar att trenden inför den här vintern är att man ska ha kappor som är oversized och stora stickade tröjor, sååå mysigt och bekvämt. Just därför är nog hösten min favorit årstid, höstmodet levererar alltid.

IMG_5111

Lite inspiration inför hösten.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s